skip to Main Content
 • Laura Orive

  Autora del TR: Creació d'una novel·la breu

  Estudiant 2n Batxillerat - INS Maria Aurèlia Capmany

 • Sinopsi del TR

  Objectiu de Desenvolupament Sostenible: 4. Educació de qualitat.

  Aquest treball de recerca, a diferència de l’arquetip, no es basa en la investigació d’un fenomen, sinó en la creació d’un projecte: l’elaboració d’una novel·la breu que narra alguns moments transcendentals de la meva història familiar, fent constar en el treball, doncs, el procés que ha estat necessari per a produir-la.

  Les principals motivacions per a realitzar aquest projecte han estat de caire acadèmic i personal, dues qüestions estrictament lligades. D’una banda, he de destacar que, amb un hàbit de lectura inculcat a una edat primerenca, vaig desenvolupar un gust per la literatura que, ara crescuda, ha esdevingut en la voluntat de escriure. D’una altra banda, no puc deixar de reconèixer l’efecte que va causar en mi el relat oral de les peripècies vitals dels meus familiars més propers –la meva àvia, mare i tiets– al seu país d’origen, El Salvador. Tots dos factors m’impulsaren a elaborar aquesta novel·la breu inspirada en la història familiar, de com una mare i els seus fills es van veure obligats a abandonar la seva terra natal per culpa d’una guerra civil.

  Pots accedir a l’annex d’aquest Treball de Recerca seguint el següent enllaç: https://bit.ly/2QiqBMz

 • Tipus de Coneixement

 • Àrees de coneixement

 • Àrees d'interès

 • Descàrrega d'informació

*Les opinions o conclusions manifestades en els vídeos de presentació dels treballs de recerca compartits en els llocs web adherits al domini “citilab.eu” són d’exclusiva responsabilitat d’aquells qui les emeten.

Back To Top
Search