skip to Main Content
 • Ana Jiménez

  Autora del TR: EDIFICI 0.0: L'edifici verd a Cornellà de Llobregat: un exemple d'integració d'energies renovables, materials sostenibles i maquinària neta en la construcció

  Estudiant 2n Batxillerat - INS Miquel Martí i Pol

 • Sinopsi del TR

  Actualment, el canvi climàtic és un problema global molt greu del qual es parla molt, però no es fa res al respecte, per això cal invertir en la investigació de materials sostenibles, energies sostenibles i maquinària que no contamini per tal de reduir la utilització de combustibles fòssils i l’emissió de gasos hivernacle. Posant la lupa en els processos de fabricació i transport d’aquest material, ja que tot és una cadena i hem de reduir-ho al màxim. Per això, aquest treball busca investigar i donar a conèixer unes opcions alternatives, per tal de contribuir amb el planeta i reduir les emissions de diòxid de carboni. Aquesta opció és la construcció sostenible a través de les Passivhaus, l’arquitectura bioclimàtica, bioarquitectura i les noves energies verdes.

  En conclusió, vaig començar aquest treball amb la intenció de canviar una mica el món donant alternatives sostenibles als edificis convencionals i no eficients. A través d’aquesta investigació m’he adonat que encara queda molt camí per recórrer en els aspectes dels edificis sostenibles, i amb totes les pujades de la llum i les séquies, problemes causats pel canvi climàtic, cal invertir en aquest tipus d’edificis per tal d’estalviar i no contaminar.

 • Tipus de Coneixement

 • Àrees de coneixement

 • Àrees d'interès

 • Descàrrega d'informació

Back To Top
Search