skip to Main Content
 • Sihame El Kabouri

  Autora del TR: Càncer colorectal hereditari i síndrome de Lynch

  Estudiant 2n Batxillerat - INS Maria Aurèlia Capmany

 • Sinopsi del TR

  La realització d’aquest treball no hauria sigut possible sense el suport de diverses persones i institucions.

  En primer lloc, voldria agrair a la meva tutora, Sílvia Valls, per haver-se mostrat tan pacient amb mi i per haver estat disposada a ajudar-me des del principi. Voldria agrair-li també per haver-me dedicat el seu temps, tant en la correcció del treball com en el procés de redacció, i per haver-me donat idees per portar la recerca endavant.

  En segon lloc, voldria agrair al Programa Argó de la UAB per donar-me l’oportunitat de treballar amb ells i d’accedir a la UAB i al Servei d’Anatomia Patològica per poder tenir una visió més professional dels metges patòlegs.

  En relació al Programa Argó, voldria agrair a la Inés de Torres per acompanyar-me i assessorar-me en la realització del treball i per guiar-me i proporcionar-me material per poder portar endavant la investigació durant l’estada a l’hospital.
  També voldria agrair als residents del Servei d’Anatomia Patològica de l’Hospital Vall d’Hebron per acompanyar-me durant l’estada amb tota la paciència del món, per tractar-me com una resident més i per motivar-me a seguir endavant.

  Finalment, voldria donar les gràcies a les meves amigues, per haver-me donat suport durant els moments més difícils, i a la meva família, especialment al meu germà Ismael, per haver aguantat les meves constants queixes i per haver-me escoltat quan més ho necessitava.

 • Tipus de Coneixement

 • Àrees de coneixement

 • Àrees d'interès

 • Descàrrega d'informació

Back To Top
Search