skip to Main Content
 • Laura Ballesta

  Autora del TR: Construccions sostenibles a Cornellà de Llobregat

  Estudiant 2n Batxillerat - INS Joan Miró

 • Sinopsi del TR

  Objectiu de Desenvolupament Sostenible: 11. Ciutats i comunitats sostenibles

  La societat avança a ritmes insostenibles, sense ser conscients de la quantitat d’energia que malbaratem diàriament ni de l’esgotament dels recursos naturals del nostre planeta, l’única conseqüència a això és la destrucció del nostre món, cada vegada més ràpid i de forma quasi irreversible. Encara que som conscients del canvi climàtic i de la contaminació que provoquem, hem de començar a fer més accions sostenibles si el volem salvar.

  Aquest fet va ser el que em va animar a fer el meu treball de recerca d’algun tema relacionat amb tenir cura del medi ambient o alguna manera de contribuir amb el planeta. Per una altra banda, m’agradaria estudiar arquitectura o disseny, per això quan em van parlar de l’arquitectura bioclimàtica i les Passivhaus a classe de tecnologia vaig tenir clar que aquest era el tema el qual volia investigar, ja que reuneix tots els àmbits que m’agraden.

  Mai havia sentit parlar sobre aquest tipus de cases abans, era un tema totalment nou per mi. Després d’informar-me cinc cèntims sobre el tema, em va sorgir molta curiositat sobre ell i se’m van ocorre moltes preguntes que havia de resoldre.

 • Tipus de Coneixement

 • Àrees de coneixement

 • Àrees d'interès

 • Descàrrega d'informació

*Les opinions o conclusions manifestades en els vídeos de presentació dels treballs de recerca compartits en els llocs web adherits al domini “citilab.eu” són d’exclusiva responsabilitat d’aquells qui les emeten.

Back To Top
Search