skip to Main Content
 • Jiaying Jin

  Autora del TR: U R Hope: the importance of raising awareness about transplants and donations among teenagers

  Estudiant 2n Batxillerat - INS Joan Miró

 • Sinopsi del TR

  Objectiu de Desenvolupament Sostenible: 3. Salut i benestar

  Avui dia, milers de vides són salvades per tot el món gràcies als trasplantaments, però hi ha un problema arreu del món i aquest és la gran diferència entre el nombre de donants i la seva demanda.

  Molts pacients moren mentre estan en la llista d’espera i amb objectiu de trobar una possible solució per aquest problema s’ha fet aquest treball de recerca.

  Per això, es va crear una campanya com a experiment per saber l’impacte de conscienciar els adolescents, en aquest cas els estudiants de batxillerat del meu institut , sobre els trasplantaments i les donacions amb presentacions i una enquesta, juntament amb un estudi sobre els mètodes que Espanya i altres països han utilitzat per a la sensibilització de la gent, per comparar-los més endavant.

  Els resultats de l’experiment han mostrat un bon impacte en el subjecte de l’experiment del qual el coneixement i l’acceptació sobre el tema van incrementar en un curt període de temps. L’estudi sobre els mètodes ha mostrat dues opcions accessibles relacionades amb joguines de peluix per augmentar la sensibilització entre els nens petits i amb les sèries de televisió, una gran influència sobre la gent actual, dues opcions que Espanya no ha provat encara.

  En conclusió, l’ús de campanyes de sensibilització amb presentacions i la incorporació dels mètodes mencionats anteriorment per captar l’atenció del públic i educar-lo des de petit va ser la solució proposada per solucionar l’obstacle juntament amb la proposta de crear una xarxa amb tots els països per compartir les idees i els resultats dels projectes de conscienciació amb l’objectiu comú de salvar més vides tots junts.

 • Tipus de Coneixement

 • Àrees de coneixement

 • Àrees d'interès

 • Descàrrega d'informació

*Les opinions o conclusions manifestades en els vídeos de presentació dels treballs de recerca compartits en els llocs web adherits al domini “citilab.eu” són d’exclusiva responsabilitat d’aquells qui les emeten.

Back To Top
Search