skip to Main Content
 • Clàudia Pascual

  Autora del TR: Persones amb discapacitat intel·lectual al món laboral

  Estudiant 2n Batxillerat - INS Esteve Terradas

 • Sinopsi del TR

  Objectiu de Desenvolupament Sostenible: 10. Reducció de les desigualtats

  Quan va arribar el moment d’escollir el tema definitiu del Treball de Recerca encara no tenia molt clar de què volia fer-ho però, va ser quan vam anar al Citilab a fer un taller per aclarir-nos les idees que vaig adonar-me que era aquest el tema que volia treballar: les persones amb discapacitat intel·lectual al món laboral.

  És un tema que havia estat sempre una de les primeres opcions, ja que el meu pare fa 5 anys que treballa a un Centre Especial de Treball i tallers ocupacionals i des de que va entrar tinc una altra manera de veure aquest sector a la que tenia. Penso que és un tema invisible per molts, com era per mi abans, i que s’hauria de tractar més, per aquest motiu, vull que el meu Treball de Recerca sigui sobre això.

  M’agradaria que el meu treball ajudés a fer més visible el sector de les persones amb discapacitat intel·lectual dins del món laboral i el que els hi costa arribar a tenir un lloc de treball digne. Ho plantejo com una manera de fer veure el camí que han de fer aquestes persones per sentir-se realitzades.

 • Tipus de Coneixement

 • Àrees de coneixement

 • Àrees d'interès

 • Descàrrega d'informació

*Les opinions o conclusions manifestades en els vídeos de presentació dels treballs de recerca compartits en els llocs web adherits al domini “citilab.eu” són d’exclusiva responsabilitat d’aquells qui les emeten.

Back To Top
Search