skip to Main Content
 • Pol Miño

  Autor del TR: Els sucres afegits generen addiccions? Efectes sobre la salut

  Estudiant 2n Batxillerat - INS Miquel Martí i Pol

 • Sinopsi del TR

  Objectiu de Desenvolupament Sostenible: 3. Salut i benestar.

  Amb el desenvolupament de la indústria alimentària de les últimes dècades ha augmentat exponencialment el processament d’aliments, així com la presència del sucre afegit en molts d’ells.

  Això ha suposat uns canvis en els hàbits alimentaris de la població, que de manera no-intencionada, ingereix una quantitat de sucre afegit diària molt per sobre de les recomanacions de l’OMS. Es constata que bona part de la població desconeix aquesta circumstància i per tant no pren mesures al respecte.

  Aquest treball investiga quins riscos per la salut física i mental de les persones pot tenir la ingesta d’aquesta substància de manera sostinguda.

  Es conclou que el sucre té un potencial addictiu superior o comparable al del tabac, l’alcohol i el cànnabis, i produeix una síndrome d’abstinència similar. A més, està directament relacionat amb el desenvolupament d’un nombre semblant de malalties que la resta de substàncies.

 • Tipus de Coneixement

 • Àrees de coneixement

 • Àrees d'interès

 • Descàrrega d'informació

*Les opinions o conclusions manifestades en els vídeos de presentació dels treballs de recerca compartits en els llocs web adherits al domini “citilab.eu” són d’exclusiva responsabilitat d’aquells qui les emeten.

Back To Top
Search