skip to Main Content
 • Andrea Hernández

  Autora del TR: Resistència bacteriana a través de la penicil·lina

  Estudiant 2n Batxillerat - INS Esteve Terradas

 • Sinopsi del TR

  Objectiu de Desenvolupament Sostenible: 3. Salut i benestar

  Aquest treball tracta de la resistència bacteriana, però es centra en un antibiòtic en concret: la penicil·lina. Es veurà com fa la seva funció i com, després de les primeres aparicions de

  característiques resistents, es va anar modificant per a poder ser eficaç. La resistència bacteriana, però, acaba mostrant les mateixes conseqüències tant en penicil·lines com en altres antibiòtics, és en aquest punt on podrem generalitzar i explicar tots el problemes, tant científics com socials, que ens porta.

  Després d’un temps reflexionant-hi sobre el possible tema d’aquest treball, vaig acabar decantantme per la resistència antibiòtica; em semblava molt interessant i a més hi havia molta matèria de la que parlar ja que ocupa diversos camps d’estudi, tant científics com socials. A més, penso que és un tema important perquè la seva investigació és necessària per a poder evitar greus problemes en la societat i per avançar en la ciència. Així que aquests van ser els motius pels quals podeu veure el títol de Resistència bacteriana a través de la penicil·lina a la portada.

 • Tipus de Coneixement

 • Àrees de coneixement

 • Àrees d'interès

 • Descàrrega d'informació

*Les opinions o conclusions manifestades en els vídeos de presentació dels treballs de recerca compartits en els llocs web adherits al domini “citilab.eu” són d’exclusiva responsabilitat d’aquells qui les emeten.

Back To Top
Search