skip to Main Content
 • Marina Burgos

  Autora del TR: Els olis essencials a la cosmètica

  Estudiant 2n Batxillerat - INS Joan Miró

 • Sinopsi del TR

  Objectiu de Desenvolupament Sostenible: 12. Producció i consum responsable

  L’objectiu principal del meu treball és investigar i fer recerca sobre els olis essencials, per poder aplicar els coneixements teòrics adquirits a l’extracció d’aquests. Sobretot esbrinar les propietats que tenen els olis escollits i elaborar amb ells un producte cosmètic. La meva hipòtesi és que si triem de forma correcta la matèria primera i desenvolupem bé tots els processos, es podria crear un producte que ajudi a la salut o a l’estètica desitjada. A més voldria que fos un producte natural respectuós amb el medi ambient ja que és un dels valors importants a la meva vida.

  Quan vaig començar a pensar sobre el tema, vaig valorar els meus interessos entre els quals es troba el món de la química i, més concretament, el sector químic d’investigació cosmètica o de la salut com el farmacèutic. Dins de les diferents opcions que valorava, estaven també les amfetamines, però la vaig descartar perquè eren il·legals d’aconseguir i de produir, a més de que no li veia un profit més enllà del meu propi coneixement. Per això, finalment vaig decidir-me pels olis essencials aplicats a la cosmètica. A nivell personal, m’ajudaria a conèixer més d’un tema molt interessant per a mi, ja que el meu gran somni seria crear la meva línia de productes i vendre’ls en alguna empresa, o fins i tot, crear la meva pròpia empresa. Per això valoro tant l’oportunitat que em dóna el treball de recerca de probar en aquest sector.

 • Tipus de Coneixement

 • Àrees de coneixement

 • Àrees d'interès

 • Descàrrega d'informació

*Les opinions o conclusions manifestades en els vídeos de presentació dels treballs de recerca compartits en els llocs web adherits al domini “citilab.eu” són d’exclusiva responsabilitat d’aquells qui les emeten.

Back To Top
Search